Продолжен рокот за Конкурсот за истражувачки труд и есеј

Повеќе...

Конкурс за запишување на студенти во академската 2016/2017 на прв циклус во втор уписен рок

Повеќе...

Конкурс за запишување на студенти на втор циклус студии во академската 2016/2017

Повеќе...

Конкурс за запишување на студенти на прв циклус студии во академската 2016/2017 (во рамките на „Проект 30/35“) во втор уписен рок

Повеќе...

Конкурс за запишување на студенти на прв циклус студии во академската 2016/2017

Повеќе...

Повик ЕРАЗМУС+ 2016

Повеќе...

е-весник на УКЛО

Повеќе...


Scroll to Top