Loading...
Почетна2024-04-30T09:23:45+02:00

НОВОСТИ

2604, 2024

Денот на основањето на УКЛО – во знакот на студентите

април 26, 2024|

Денот на основањето 25 април, УКЛО го посвети на оние за кои постои - студентите. Одбележувањето обедини неколку историски момент [...]

2204, 2024

УКЛО ТРИВИУМ 2024

април 22, 2024|

Ева Нешкоска, студентка на Педагошкиот факултет во Битола е најдобриот оратор на натпреварот УКЛО ТРИВИУМ 2024, организиран од  УСС УКЛО што [...]

1604, 2024

Промоција на првото списание за студентски истражувања на УКЛО – Нови хоризонти

април 16, 2024|

Универзитетот „Св. Климент Охридски”- Битола го промовира првиот број на  Нови  хоризонти – списание за  студентски истражувања заедно со изданието - Зборник [...]

1204, 2024

Централната лабораторија на УКЛО предадена на управување на Институтот за тутун – Прилеп

април 12, 2024|

Инстутутот за тутун – Прилеп, најстарата единица на УКЛО, од 12 април 2024 година управува со Централната, заедничка лабораторија на [...]

1204, 2024

Публикувано Нови хоризонти – списание  за студентски истражувања

април 12, 2024|

Универзитетот “Св. Климент Охридски”- Битола го издаде првиот број на  Нови  хоризонти –  списание за  студентски истражувања. Првиот број на списанието [...]

804, 2024

РАБОТИЛНИЦА на тема со клучни зборови „исхрана” и „математичко моделирање”

април 8, 2024|

УКЛО КОЛОРС организира РАБОТИЛНИЦА на интересна мултидисциплинарна тема со клучни зборови „исхрана" и „математичко моделирање". Предавач: проф. д-р Весна Книгхтс, [...]

укло фм радио

СТУДЕНТСКИ КАЛЕНДАР

Министеерство за образование и наука
EMSCO
MSQ
Go to Top