Loading...
Почетна2023-10-12T11:38:10+02:00

НОВОСТИ

612, 2023

Промоција на нови доктори на науки на УКЛО

декември 6, 2023|

Со промоцијата  на доктори на науки  започнаа чествувањата за одбележување на Патрониот празник на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола. На [...]

112, 2023

Меморандум за соработка со Универзитетот Дејвид Акмешенебели, Грузија

декември 1, 2023|

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола продолжува да ја збогатува билатералната соработка и ги проширува хоризонтите за академска размена. Во [...]

112, 2023

Универзитетскиот сенат на УКЛО му довери втор мандат на проф. д-р Николче Јанкуловски

декември 1, 2023|

На 218. конститутивна седница на Универзитетскиот сенат одржана на 30.11.2023 г. по верификацијата на мандатите на сенаторите на УКЛО, во [...]

UKLO AISC
укло фм радио

СТУДЕНТСКИ КАЛЕНДАР

Министеерство за образование и наука
EMSCO
European University Association
BUA
AUF
MSQ
Institutional Evaluation Programme
Go to Top