Loading...
Почетна2024-02-21T13:46:38+02:00

НОВОСТИ

1701, 2024

Урбаниот развој на заедницата – тема на работилница со присуство на УКЛО

јануари 17, 2024|

Универзитетот „Св.Климент Охридски“ - Битола со свој претставник, проректорката за студентски работи, проф.д-р Јасмина Буневска Талевска, како стратешки партнер и [...]

2812, 2023

Потврда за квалитетот на меѓународното научнo списание „Хоризонти”

декември 28, 2023|

Меѓународното научно списание „Хоризонти“ како публикација на УКЛО ги проширува сопствените хоризонти и постигнува поголема видливост. Богатата понуда од квалитетни [...]

2212, 2023

Честитки за успехот на УКЛО од Националната агенција за европски образовни програми

декември 22, 2023|

На годишната Валоризациона конференција во организација на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, УКЛО е поздравен за учеството во европската [...]

2112, 2023

УКЛО и Црвениот крст ја продлабочуваат соработката

декември 21, 2023|

Во рамки на претставување на Извештајот од спроведената евалуација на симулациската вежба „Хуманитарен одговор 2023“, Црвениот крст на Република Северна [...]

2112, 2023

Одржана Универзитетска студентска конференција „Од студентите на УКЛО за општеството“

декември 21, 2023|

Универзитетското студентско собрание и УКЛО одржаа успешна универзитетска студентска конференција  на тема: “Од студентите на УКЛО за општеството“. Со учеството [...]

укло фм радио

СТУДЕНТСКИ КАЛЕНДАР

Министеерство за образование и наука
EMSCO
MSQ
Go to Top