Loading...
Почетна2024-07-15T18:27:48+02:00

НОВОСТИ

2606, 2024

Промоција на „СТУДЕНТСКИ МАГАЗИН УКЛО КОЛОРС”

јуни 26, 2024|

На 26.06.2024 во Ректоратот на УКЛО, Студентскиот Колорс магазин се доближи уште еднаш до студентската, академската и пошироката јавност, особено [...]

1706, 2024

Прв саем за математика, наука, технологија, инженерство и уметност ПОГОН

јуни 17, 2024|

Осветлен со боите на Европската универзитетска алијанса КОЛОРС,  Техничкиот факултет во Битола беше динамично средиште не Првиот саем за математика, [...]

1106, 2024

Меѓународното научно списание Хоризонти со специјално издание

јуни 11, 2024|

Уредувачкиот одбор на меѓународното научно списание Хоризонти го објави специјалното издание за 2024 година со наслов: „Мултидисциплинарен пристап кон целите [...]

укло фм радио

СТУДЕНТСКИ КАЛЕНДАР

Министеерство за образование и наука
EMSCO
MSQ
Go to Top