Loading...
Почетна2023-10-12T11:38:10+02:00

НОВОСТИ

1011, 2023

Објавени резултатите од Огласот за најдобри научници на УКЛО

ноември 10, 2023|

По повод Меѓународниот ден на науката за мир и развој, 10 ноември, Ректорскиот колегиум на УКЛО, на седница на Комисијата за [...]

1011, 2023

По повод Светскиот ден на науката – УКЛО ја проширува научната орбита на дејствување

ноември 10, 2023|

Светскиот ден на науката на УКЛО се одбележува во нов формат, со  динамизирана афирмацијата на науката и со целосно отворање [...]

911, 2023

Одржана Четвртата факултетска конференција „Техниката и урбаниот развој“

ноември 9, 2023|

Студентското собрание при Техничкиот факултет – Битола ја одржа Четвртата факултетска студентска конференција посветена на Техниката и урбаниот развој. Претставени [...]

911, 2023

Одржани први универзитетски натпревари во куглање на УКЛО

ноември 9, 2023|

На 08.11.2023 г. во Кугланата во спортската сала „Боро Чурлевски“ во Битола, УКЛО во соработка со Кугларската Федерација на Република [...]

811, 2023

Успешно одржани универзитетските натпревари во стрелаштво

ноември 8, 2023|

Универзитетот „Св.Климент Охридски“ – Битола во соработка со стрелачките клубови: РЕК и Пелистер од Битола, на 07.11.2023 г. организираa универзитетски [...]

UKLO AISC
укло фм радио

СТУДЕНТСКИ КАЛЕНДАР

Министеерство за образование и наука
EMSCO
European University Association
BUA
AUF
MSQ
Institutional Evaluation Programme
Go to Top