Loading...
Почетна2024-05-29T12:26:31+02:00

НОВОСТИ

306, 2024

УКЛО ја продлабочува соработката со кинеските универзитети

јуни 3, 2024|

По покана и во организација на Кинеската образовна асоцијација за меѓународна соработка (CEAIE), ректорот на УКЛО, проф. д-р Игор Неделковски [...]

306, 2024

Експерти од УКЛО активни учесници на меѓународна конференција за безбедност во сообраќајот

јуни 3, 2024|

На Третата меѓународна конференција „Унапредување на безбедноста во сообраќајот на патиштата“ УКЛО учествуваше со свои претставници. Проректорката за студентски работи, [...]

2905, 2024

Продолжува добрата соработка меѓу УКЛО и Архивот во Битола

мај 29, 2024|

Покрај научно истражувачката дејност што е заеднички именител на Архивот и Универзитетот, двете значајни установи ги поврзува и  објектот и [...]

2905, 2024

Започнува вреднување на воннаставните активности на студентите на УКЛО

мај 29, 2024|

Концепцијата за вреднување на воннаставните активности на студентите на УКЛО, којашто нормативно е уредена во Правилник, започнува  практично да се [...]

укло фм радио

СТУДЕНТСКИ КАЛЕНДАР

Министеерство за образование и наука
EMSCO
MSQ
Go to Top