Новости2021-05-04T14:59:19+02:00
Почетна/Новости

Новости

2511, 2022

Проректорот за наука проф. д-р Горан Илиќ оствари средба со претставници од Универзитетот Евроазија од Јереван, Ерменија

ноември 25, 2022|Новости|

Go to Top