ЛЕТНА ПРАКСА ВО РАМКИ НА ПИВАРА СКОПЈЕ

31.05.2021

Во рамките на воспоставената соработка на УКЛО со ПИВАРА СКОПЈЕ АД која се реализира преку Центарот за кариера, алумни и доживотно учење, ПИВАРА СКОПЈЕ АД како дел од мултинационалните семејства на Coca Cola HBC и HEINEKEN ЈV ви овозможува онлајн летна пракса и вистинско работно искуство, препознавање на вашиот потенцијал и почеток на вашето професионално усовршување.

Повеќе информации можете да најдете на следниот линк:

https://polnacasa.mk/coke-summership-2021/?cat=18


Scroll to Top