Трета меѓународна конференција на Технички факултет-Битола

17.12.2019

Во организација на Техничкиот факултет- Битола, во периодот од 28 до 30 мај 2020 година ќе се одржи третата меѓународна конференција  насловена Транспортот во современото општество.

Повеќе информации за Конференцијата може да се најдат на следниот линк.


Scroll to Top