Дополнителен конкурс за четврт уписен рок на прв циклус студии

03.10.2019

Пријавување на кандидати 04.10 и 07.10.2019

Објавување прелиминарна ранг-листа 08.10.2019

Запишување на кандидати  14.10.2019


 

Дополнителен конкурс  (линк) 


 


Scroll to Top