Новости

12.07.2019 | Конкурс за I циклус студии во академската 2019/20

12.07.2019 | Објавени конкурсите за втор и трет циклус студии на УКЛО за академската 2019/20

29.06.2019 | ИЗБРАН ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СЕНАТОТ НА УКЛО

20.06.2019 | Наградна игра за млади од Шпаркасе Банка

19.06.2019 | 110 уписнини за студенти на УКЛО

19.06.2019 | Средба на студентите од Царинската академија на Руската Федерација со Ректорот на УКЛО

12.06.2019 | ЗА НАУКАТА ОД БИЗНИСОТ

03.06.2019 | Светска банка отвара Блог конкурс

29.05.2019 | УСПЕШНО ЗАВРШЕН ИЗБОРОТ НА РЕКТОР

28.05.2019 | Конкурс за видео натпревар: „Зошто ЕВРОПА СИ ТИ?“

28.05.2019 | НА УКЛО СЕ ИЗБИРА НОВ РЕКТОР

28.05.2019 | Оглас за работни ангажмани во рамките на проектот Cross4all

27.05.2019 | E+ Повик 2019/2020

21.05.2019 | ПОВИК ЗА ЛЕТНА ШКОЛА-БИДИ БАНКАР

17.05.2019 | Научна конференција „100 години Версајски Договор“

15.05.2019 | Свечено предавање во употреба на новата зграда на ФИКТ

15.05.2019 | ЕУА –Годишна конференција

15.05.2019 | ПЕТТА ГОДИШНА СРЕДБА НА БУА

14.05.2019 | ФРАНЦУСКИОТ АМБАСАДОР ВО ПОСЕТА НА ЕКОНОМСКИОТ ФАКУЛТЕТ

13.05.2019 | РЕКТОРОТ НА УКЛО ПРИСУСТВУВАШЕ НА ИНАУГУРАЦИЈАТА НА НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top