Новости

20.09.2011 | НОЌ НА ИСТРАЖУВАЧИТЕ 2011 „ОТВОРЕНИ ЗА НАУКА“

15.09.2011 | На Техничкиот факултет – Битола одржан првиот академски час

14.09.2011 | Конкурс за трет циклус - докторски студии

14.09.2011 | Утврден трет уписен рок во Конкурсот за запишување студенти на втор циклус

13.09.2011 | Одржана Тркалезна маса за студентите

02.09.2011 | Нова студиска програма на англиски јазик

02.09.2011 | ВИСОКА УНИВЕРЗИТЕТСКА ДЕЛЕГАЦИЈА ОД АНКАРА ВО ПОСЕТА НА УКЛО

26.08.2011 | Голем успех за УКЛО на 5 - то Европско Универзитетско првенство во карате - Сараево 2011

25.08.2011 | Конкурс за запишување студенти на втор циклус студии (постдипломски) во акдемската 2011/2012 година

18.08.2011 | Бесплатни индекси и легитимации за новите студенти

16.08.2011 | Промена на датумот за запишување на примените студенти

16.08.2011 | Следи објавување на Конкурсот за запишување студенти на втор циклус студии на УКЛО

16.08.2011 | Акредитирани неколку студиски програми од трет циклус студии

06.07.2011 | ОДРЖАН МЕЃУНАРОДЕН ФОРУМ СО ТУРСКИ ИСТОРИЧАРИ „МАКЕДОНИЈА ВО ПЕРИОДОТ НА РЕФОРМИТЕ И УСТАВНОСТА"

04.07.2011 | НАГРАДЕН КОНКУРС - Владимир Костов

30.06.2011 | СТАВ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ – БИТОЛА ПО ОДНОС НА ИНИЦИЈАТИВАТА НА ОПШТИНА ОХРИД ЗА ПРЕНАМЕНА НА ПРОСТОРОТ КАДЕ Е ЛОЦИРАН ФАКУЛТЕТОТ

20.06.2011 | Практикантска работа во ЕВН Македонија ЛЕТО 2011 1 јули – 30 септември

17.06.2011 | Програма за високо образование, истражување и развој во земјите на Западен Балкан - ICT сектор

15.06.2011 | Делегација од УКЛО на Четвртата годишна конференција на Советот за докторска едукација на ЕУА

07.06.2011 | НАГРАДЕН КОНКУРС

| 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 |

Scroll to Top