Новости

09.01.2012 | ВМШ ДОБИ СОВРЕМЕНА ЛАБОРАТОРИЈА

28.12.2011 | Дополнување на Kонкурсот за запишување студенти на трет циклус – докторски студии

22.12.2011 | СТИПЕНДИИ - МАСТЕР ПРОГРАМА ЗА БИЗНИС АДМИНИСТРАЦИЈА НА ФРАНКЛИН УНИВЕРЗИТЕТОТ

20.12.2011 | ПРОМОЦИЈА НА ЕРАЗМУС ПРОГРАМАТА

14.12.2011 | ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ДЕН НА УКЛО

06.12.2011 | Промоција на доктори на науки

05.12.2011 | Потпишан договор за соработка помеѓу Британски совет – Македонија и УКЛО

29.11.2011 | МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕЦИЈА - БЕЗБЕДНОСТА И ЕВРОАТЛАНСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ НА БАЛКАНОТ

29.11.2011 | ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ПРИЗНАНИЕТО „НАЈМЛАД НАУЧНИК“

25.11.2011 | Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј

11.11.2011 | Можност за почеток и развој на кариера ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

08.11.2011 | Практикантска работа во БРИТАНСКИОТ СОВЕТ ВО МАКЕДОНИЈА

01.11.2011 | ПРИСТАП ДО МЕЃУНАРОДНИ НАУЧНИ СПИСАНИЈА

21.10.2011 | УКЛО вклучен во одржувањето на Седмиот Меѓународен Ататурк Конгрес

19.10.2011 | КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО УКЛО

12.10.2011 | Презентација на стипендиските програми на DAAD

03.10.2011 | ОДРЖАНА ПРВА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА - ЖЕНИТЕ И БИЗНИСОТ

26.09.2011 | НОЌ НА ИСТРАЖУВАЧИТЕ 2011 „ОТВОРЕНИ ЗА НАУКА“

26.09.2011 | Добитници на наградите од Конкурсите „Нок на истражувачи“

20.09.2011 | За прв пат прикажан документарен филм за македонскиот истражувач д-р Анастас Коцарев

| 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 |

Scroll to Top