Новости

24.04.2012 | ПРОМОВИРАНИ ДОКТОРИ НА НАУКИ

23.04.2012 | УКЛО ќе соработува со Универзитетот од Тракија, Стара Загора

10.04.2012 | Познати добитниците на наградата Владимир Костов

05.04.2012 | СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА УКЛО ОД ЕВН МАКЕДОНИЈА

29.03.2012 | Повик за објавување трудови во ХОРИЗОНТИ

23.03.2012 | Hubert H. Humphrey стипендии за академската 2013/2014

21.03.2012 | Универзитетскиот сенат го усвои извештајот на Ректорот за работата на УКЛО

19.03.2012 | Словачки стипендии за македонски студенти

14.03.2012 | НОВО! КОНКУРС за ЕРАЗМУС стипендии на УКЛО!

09.03.2012 | Започнаа со работа регионалните докторски студии по Претприемништво и менаџмент на мали и средни претпријатија

21.02.2012 | Објавен е вториот повик за ИПА Програмата за прекугранична соработка со Р.Македонија и Р.Грција 2007-2013

21.02.2012 | МОЖНОСТ ЗА ПОЧЕТОК И РАЗВОЈ НА КАРИЕРА ВО KROMBERG & SCHUBERT

20.02.2012 | ВАЖНО! ПОВИК ДО СИТЕ СТУДЕНТИ НА УКЛО!

20.02.2012 | Отпочнаа со работа МБА студиите на Френклин универзитетот од Охајо, САД

16.02.2012 | ДОПОЛНИТЕЛЕН УПИСЕН РОК ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ

13.02.2012 | НОВО! ОТВОРЕН ПОВИК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА СТУДИСКИ ПОСЕТИ 2012/2013

23.01.2012 | УНИВЕРЗИТЕТСКОТО РАДИО, УКЛО ФМ – НА ИНТЕРНЕТ

18.01.2012 | Сенатот на УКЛО ја одржа 100-та седница

13.01.2012 | Потпишан договор за соработка со Југозападниот Универзитет од Благоевград

12.01.2012 | Германско – македонски проект за одржлив туризам

| 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 |

Scroll to Top