Новости

19.06.2012 | ПРОМОВИРАН ДОГОВОРОТ СО УНИВЕРЗИТЕТОТ „БИЛИМ“ ИСТАНБУЛ

12.06.2012 | ПРЕТСТАВАТА МОЈОТ ЧОВЕК ОД МНТ ПРИКАЖАНА ВО БИТОЛА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА УКЛО

10.06.2012 | ИНЖЕНЕРСКИ ПРСТЕН ДОДЕЛЕН НА ДИПЛОМЕЦ ОД ТЕХНИЧКИОТ ФАКУЛТЕТ - БИТОЛА

06.06.2012 | НОВО! РЕЗУЛТАТИ ОД ЕРАЗМУС ПРОГРАМАТА ЗА 2012/2013

05.06.2012 | АКТУЕЛНИ ПРЕДАВАЊА НА УКЛО

05.06.2012 | ЕВРОПСКИОТ МИТРОПОЛИТ ПИМЕН ГО ПОСЕТИ УКЛО

04.06.2012 | Завршија државните Универзитетски лиги на Република Македонија

31.05.2012 | УКЛО придружен партнер во проектот ИМПЛЕМЕНТ

31.05.2012 | Заврши Универзитетската лига во мал фудбал сезона 2011/2012

25.05.2012 | УСПЕШНА МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТА И ЕВРОАТЛАНСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ НА БАЛКАНОТ

23.05.2012 | Меѓународна Конференција за безбедност и евроатланските перспективи на Балканот

21.05.2012 | Ректорот на УКЛО учесник на Конференција во Марибор

10.05.2012 | Конкурс за најдобар истражувачки труд и есеј

07.05.2012 | УСПЕШНО ЗАВРШИ ПРЕТПРИЕМНИЧКИОТ ВИКЕНД НА УКЛО

04.05.2012 | АМБАСАДОРОТ НА АВСТРИЈА ГО ПОСЕТИ УКЛО

02.05.2012 | На саемот за образование УКЛО успешно претставен

30.04.2012 | УКЛО СО МАНИФЕСТАЦИИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ЕВРОПА

26.04.2012 | УКЛО ОДБЕЛЕЖА 33 ГОДИНИ ОД ОСНОВАЊЕТО

26.04.2012 | Спортски активности по повод Денот на УКЛО

25.04.2012 | РЕАЛИЗИРАНИ ИНТЕРЕСНИ ПРЕДАВАЊА ПО ПОВОД 33 ГОДИНИ УКЛО

| 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 |

Scroll to Top