Новости

25.09.2012 | Отворени ФП7 повици за 2013 година

25.09.2012 | НОВО! НОВО! ЗА СТУДЕНТИТЕ И ОСТАНАТИТЕ КАДРИ НА УКЛО! BASILEUS IV

25.09.2012 | ОТВОРЕН НОВ ФУЛБРАЈТ ПОВИК!

21.09.2012 | НАСТАН ВО ЧЕСТ НА ВЛАДИМИР КОСТОВ И НЕГОВИОТ 80 РОДЕНДЕН

17.09.2012 | ПРИГОДНО ОДБЕЛЕЖАН НОВИОТ АКАДЕМСКИ ПОЧЕТОК

14.09.2012 | ДОБРЕДОЈДЕ ЗА НОВИТЕ АКАДЕМСКИ ГРАЃАНИ

13.09.2012 | ПОЧЕТОК НА АКАДЕМСКАТА 2012/2013 ГОДИНА НА УКЛО - 17 СЕПТЕМВРИ

05.09.2012 | УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАН ВТОРИОТ УПИСЕН РОК НА УКЛО

30.08.2012 | Објавен Конкурсот за запишување постдипломски студии во академската 2012/2013 година

30.08.2012 | Ослободување од плаќање на најдобро рангираните постдипломци

23.08.2012 | НОВА ШАНСА ЗА УПИС НА УКЛО И ЗА МАТУРАНТИТЕ СО УЧИЛИШНА МАТУРА И ЗАВРШЕН ИСПИТ

15.08.2012 | Ослободување од партиципација на најдобро рангираните на УКЛО

14.08.2012 | УКЛО подготвен за првиот уписен рок

14.08.2012 | УКЛО со електронски систем на пријавување

13.08.2012 | ДОДЕЛЕНА СТИПЕНДИЈА ОД EВН МАКЕДОНИЈА ЗА УКЛО

10.08.2012 | ЕРАЗМУС МУНДУС ВАЖНО

07.08.2012 | НОВИ ЕРАЗМУС БИЛАТЕРАЛНИ ДОГОВОРИ

06.07.2012 | Информација за студентите на УКЛО – можност за стипендија за Претприемничка академија

27.06.2012 | Можност за практиканска работа ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

22.06.2012 | Можности за изведување практична настава во МИОА

| 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 |

Scroll to Top