Новости

28.11.2012 | ПРОДЛАБОЧУВАЊЕ НА СОРАБОТКАТА МЕЃУ УКЛО И ЕВН МАКЕДОНИЈА

27.11.2012 | Промотивна тура за BASILEUS и SIGMA проектите на УКЛО

27.11.2012 | Отворен повик за конкурирање на високообразовните институции во CEEPUS мрежите за академската 2013/2014 година

26.11.2012 | КОНКУРС за избор на најдобар есеј

26.11.2012 | Познати добитниците на наградите за истражувачки труд и есеј

22.11.2012 | Акцијата „Ден на дрвото“ поддржана од УКЛО

15.11.2012 | НАГРАДЕН КОНКУРС - Владимир Костов

14.11.2012 | ВАЖНО: АПЛИЦИРАЊЕ ЗА СТУДЕНТСКА МОБИЛНОСТ

13.11.2012 | ПРОГРАМИ ЗА СТУДИРАЊЕ ВО САД

30.10.2012 | Нова можност за упис на постидипломски студии на УКЛО

30.10.2012 | ОБЈАВЕНО ДОПОЛНУВАЊЕ НА КОНКУРСОТ ЗА ТРЕТ ЦИКЛУС – ДОКТОРСКИ СТУДИИ НА УКЛО

29.10.2012 | Најдобри студенти од УКЛО остварија средба со Претседателот Иванов

24.10.2012 | Можност за вработување на машински инженери од УКЛО

22.10.2012 | ПУШТЕНИ ВО УПОТРЕБА ДВЕ ЛАБОРАТОРИИ НА ТЕХНИЧКИОТ ФАКУЛТЕТ - БИТОЛА

22.10.2012 | Промоција на лабораторија за учење на далечина на Факултетот за туризам и угостителство - Охрид

20.10.2012 | Можности за користење на HEPSEU базата податоци

19.10.2012 | Конкурс за стипендии - Open Society Foundations / Cambridge Scholarships 2013-14

15.10.2012 | Можност за објавување трудови во Science Journal Publication

05.10.2012 | НОВО! Резултати од ИПА Програмата за Прекугранична соработка помеѓу Р.Македонија и Р.Грција (2007-2013)

28.09.2012 | Нов број на списанието WBC-INCO Net

| 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 |

Scroll to Top