Новости

30.01.2013 | ВАЖНО! ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ И ЗА BASILEUS!

28.01.2013 | ВАЖНО! ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ ЗА SIGMA!

24.01.2013 | МОЖНОСТ ЗА ПОЧЕТОК И РАЗВОЈ НА КАРИЕРА ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

24.01.2013 | ЗА СТУДЕНТИТЕ НА УКЛО:НОВ ERASMUS LLP ПОВИК

23.01.2013 | МОЖНОСТ ЗА ПРАКТИКАНСКА РАБОТА ВО ArcelorMittal

09.01.2013 | Стипендии за ЕМ2 СИГМА

25.12.2012 | УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА НАДВОРЕШНА РЕВИЗИЈА СПОРЕД СТАНДАРДОТ ISO 9001/2008

18.12.2012 | Награда за веб сајтот на УКЛО

18.12.2012 | ОДРЖАН ИНФО САЕМ НА УКЛО

16.12.2012 | Делегација од универзитетот од Текирдаг во посета на УКЛО

13.12.2012 | Свеченост за првите дипломци од Правниот факултет - Кичево

11.12.2012 | ИНФО САЕМ НА УКЛО

11.12.2012 | Прва меѓународна конференција за студенти на докторски студии: Современи истражувачки текови во економијата, бизнисот и менаџментот

07.12.2012 | ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ДЕН НА УКЛО

07.12.2012 | СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ДРЖАВАТА

07.12.2012 | Меѓународна конференција во организација на Факултетот за безбедност

06.12.2012 | Спортски натпревари по повод Патрониот празник

05.12.2012 | ПРЕДАВАЊЕ ПО ПОВОД ПАТРОНИОТ ДЕН НА УКЛО

05.12.2012 | ПРОМОВИРАНИ ДОКТОРИ НА НАУКИ

03.12.2012 | МАНИФЕСТАЦИИ ВО ЧЕСТ НА ПАТРОНАТОТ НА УКЛО

| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 |

Scroll to Top