Новости

02.04.2013 | ВО СВЕТОТ НА ВИДЕО ИГРИТЕ - ОД КОНЦЕПТ ДО ГОТОВ ПРОИЗВОД

27.03.2013 | Едномесечни истражувачки престои на универзитети во Австрија

25.03.2013 | НОВО!!! Известување за објавување трудови во списанието Прилози на МАНУ - Одделение за природно - математички и биотехнички науки

22.03.2013 | Усвоен извештајот за работа на Ректорот и УКЛО

12.03.2013 | Стипендии од француската влада и Ајфел стипендии

08.03.2013 | Промоција на стипендии за студии на универзитетите во Турција

07.03.2013 | ОДРЖАНИ ПРЕДАВАЊА ЗА МЕЃУНАРОДНАТА ПОЛИТИКА И ЕДЕН ВЕК ОД БУКУРЕШКИОТ ДОГОВОР

07.03.2013 | Продолжен договорот за соработката со УГД - Штип

06.03.2013 | ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ПРЕД ИДНИТЕ ПРАВНИЦИ

05.03.2013 | УКЛО НА УНИВЕРЗИТЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО АЛПСКО СКИЈАЊЕ

05.03.2013 | Договор за соработка помеѓу Факултетот за безбедност од УКЛО и соодветниот факултет во состав на Универзитетот во Белград

01.03.2013 | Ќе се унапредува универзитетскиот спорт

27.02.2013 | УКИМ, УКЛО и УГД ја продлабочуваат соработката

26.02.2013 | Посета на француската амбасадорка на УКЛО

22.02.2013 | АМБАСАДОРОТ НА САД ВО ПОСЕТА НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ТУРИЗАМ И УГОСТИТЕЛСТВО

21.02.2013 | НОВО! АПЛИЦИРАЊЕ ЗА СТИПЕНДИИ ЗА МЛАДИ ИСТРАЖУВАЧИ

07.02.2013 | УКЛО и Универзитетот во Ница со нови перспективи за соработка

06.02.2013 | НОВО!!! Повик за објавување трудови во списанија на ARPN Publishers

05.02.2013 | Посета на Универзитетот во Љубљана

31.01.2013 | Експерти за советодавни групи во Хоризонт 2020: Отворен повик за изразување интерес

| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 |

Scroll to Top