Новости

25.02.2015 | Одговор до Студентскиот пленум УКЛО

24.02.2015 | РАЗВОЈ И ПИШУВАЊЕ НА ЕВРОПСКИ ПРЕДЛОГ-ПРОЕКТ ОБУКА ЗА „ХОРИЗОНТ 2020“

18.02.2015 | Конкурс ОБСЕ

09.02.2015 | КОНКУРС за запишување на кандидати за Педагошко-психолошка и методска подготовка

26.12.2014 | Заклучоци од Ректорската управа и Сенатот на УКЛО

15.12.2014 | Соопштение од Ректорскиот колегиум 15.12.2014

09.12.2014 | Информации од COST рамката за европска соработка во науката и технологијата

09.12.2014 | ПРЕДАВАЊЕ НА УНХЦР НА ВМШ

06.12.2014 | Достоинствено чествување за Патрониот ден и 35 годишниот јубилеј на УКЛО

04.12.2014 | Промоција на нови доктори на наука

26.11.2014 | Избрани најдобрите истражувачки трудови и есеи

18.11.2014 | ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ПРИЗНАНИЕТО „НАЈМЛАД НАУЧНИК“

04.11.2014 | Соработка - УКЛО и Британски совет

01.11.2014 | Доделени стипендии на студентите на УКЛО од ЕВН Македонија

24.10.2014 | По повод денот на ОН - УКЛО ќе чува временска капсула

24.10.2014 | Oтворен Инфо клуб за студентите на УКЛО

20.10.2014 | Конкурс за педагошка доквалификација

16.10.2014 | DAAD - Стипендиски програми

01.10.2014 | Конкурс за истражувачки труд и есеј

18.09.2014 | Стартува новиот Факултет за информатички и комуникациски технологии

| 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 |

Scroll to Top