Новости

25.02.2014 | ЗЛАТО ЗА УКЛО НА УНИВЕРЗИТЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ВО АЛПСКО СКИЈАЊЕ

25.02.2014 | ЗА СИТЕ АВТОРИ НА ТРУДОВИ ВО ХОРИЗОНТИ

24.02.2014 | Конкурс за утврдување на предлог за член во Програмскиот совет на МРТ

13.02.2014 | Три години УКЛО ФМ

04.02.2014 | НОВО ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА ПОВИКОТ ЗА SIGMA

31.01.2014 | Се продлабочува соработката меѓу Секретаријатот за европски прашања и Универзитетите

23.01.2014 | УКЛО со нов договор за билатерална соработка

23.01.2014 | ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА ЕРАЗМУС+

17.01.2014 | Најдобрата женската ката екипа од УКЛО на средба со Ректорот

10.01.2014 | Спортски Оскар за УКЛО

08.01.2014 | Дополнување на Конкурсот за запишување студенти на трет циклус – докторски студии

02.01.2014 | Летна школа ЦЕРН 2014

27.12.2013 | ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ НА УКЛО

24.12.2013 | COST News – Декември 2013

24.12.2013 | РЕСЕРТИФИКАЦИЈА ПО СТАНДАРДОТ ISO 9001:2008

20.12.2013 | МОЖНОСТ ЗА ПОЧЕТОК И РАЗВОЈ НА КАРИЕРА ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА

20.12.2013 | Потпишан договор за соработка со Универзитетот во Белград

17.12.2013 | Отворени повици за Програмата HORIZON 2020

13.12.2013 | Гостувачко предавање на Педагошки факултет

13.12.2013 | Промовиран проектот „Обезбедување на алтернативни предучилишни услуги“

| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 |

Scroll to Top