Новости

25.01.2016 | Гостување на симфонискиот оркестар и џез бенд ГУСТАВУС

20.01.2016 | Продолжен повик ЕРАЗМУС+

15.01.2016 | Повик за предлог-проекти во рамките на ERASMUS+ програмата

15.01.2016 | Повик за учество во IPA програмата

15.01.2016 | Прв повик за учество во Програмата BalkanMed

12.01.2016 | Петта меѓународна конференција за Апликативни интернет и информациски технологии - AIIT2016

16.12.2015 | Предавање од најдобриот млад научник

10.12.2015 | Прва Конференција „Transport for Today's Society“

10.12.2015 | Објавен е првиот повик на ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу РГрција и РМакедонија (2014 – 2020)

10.12.2015 | Регионална средба

10.12.2015 | ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПРИЈАВИ ЗА ИЗБОР НА „НАЈДОБАР МЛАД НАУЧНИК“ ЗА 2015 ГОДИНА

09.12.2015 | Посета на делегација од Универзитетот во Каен (Регион Долна Нормандија) на УКЛО

04.12.2015 | Промовирани нови доктори на науки

02.12.2015 | Одбележување на Патрониот ден на УКЛО

25.11.2015 | Повик за ангажирање на лица за проектот TERRA MED

23.11.2015 | Објавени дополнителни конкурси за II и III циклус студии

20.11.2015 | АМБАСАДОРКАТА НА АВСТРИЈА ГО ПОСЕТИ УКЛО

12.11.2015 | Објавен повик за предлог проекти во Еразмус+

12.11.2015 | Повик ЕРАЗМУС+ 2016

05.11.2015 | Комплетирана лабораторијата за генетика на Ветеринарниот факултет

| 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 |

Scroll to Top