Новости

04.04.2017 | ПОВИК за објавување трудови во ХОРИЗОНТИ

03.04.2017 | ТРЕТА ГОДИШНА БУА КОНФЕРЕНЦИЈА

31.03.2017 | Саем за можностите за студирање во САД

30.03.2017 | Студиска посета во рамките на ЕУ твининг проект

30.03.2017 | КОНКУРС за стипендии за академската 2017/2018 година

29.03.2017 | Промоција на новиот повик за Е+ на единиците на УКЛО

29.03.2017 | УКЛО – дел од програмата „Конекција Оксфорд”

20.03.2017 | МОЖНОСТИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ГРАНТОВИ ОД ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ

17.03.2017 | Можности за образовна размена преку Амбасадата на САД

16.03.2017 | УКЛО И ДКСК потпишаа договор за соработка

13.03.2017 | Амбасадорот на Франција на средба со ректорот

10.03.2017 | Израелскиот Амбасадор во повторна посета на УКЛО

09.03.2017 | Инфо ден – Грантови за индивидуални истражувачи

03.03.2017 | Потпишан меморандум за соработка помеѓу УКЛО и LTH леарница од охрид

28.02.2017 | Твининг проект со МОН-Работилница

27.02.2017 | Повик за учество на УНИВЕРЗИТЕТСКА ИНТЕРНА КОНФЕРЕНЦИЈА УКЛО21 - УИК

23.02.2017 | Конкурс за кофинансирање на заеднички македонско – кинески научно-истражувачки проекти за периодот 2018 – 2019 година

20.02.2017 | Најнова промоција на УКЛО

17.02.2017 | УКЛО потпиша Меморандум за соработка за младинско информирање

13.02.2017 | ШЕСТ ГОДИНИ УКЛО ФМ

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top