Новости

24.06.2021 | Конституиран новиот состав на ИКРМ Проф. д-р Сашо Коруновски, ректор на УКЛО е новиот претседател

22.06.2021 | УКЛО одржа Конференција на тема „Високото образование и бизнисот-заеднички предизвици и приоритети“

21.06.2021 | УКЛО ПОПИША МЕМОРАНДУМ ЗА СОРАБОТКА СО КОМОРАТА ЗА ПРИВАТНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

19.06.2021 | УКЛО потпиша договор со Криминалистичко-полицискиот универзитет од Белград

13.06.2021 | УКЛО КООРГАНИЗАТОР НА МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МИГРАЦИЈАТА И РАЗВОЈОТ-ПОСТКОВИД-19

11.06.2021 | УКЛО И ВИТАМИНКА АД ПРИЛЕП ПОИНТЕНЗИВНО ЌЕ СОРАБОТУВААТ

09.06.2021 | Можност за учество во повици за проекти распишани од Франкофонската универзитетска агенција (AUF)

09.06.2021 | На Технолошко – техничкиот факултет одбележан Светскиот ден на безбедна храна

04.06.2021 | ОДРЖАН САЕМ ЗА КАРИЕРА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НA УКЛО И МКЦ

04.06.2021 | СВЕЧЕНО ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ ПО ОБЈАВЕНИОТ КОНКУРС ЗА НАЈДОБАР ИСТРАЖУВАЧКИ ТРУД И ЕСЕЈ ОД ОБЛАСТА НА ОСИГУРУВАЊЕТО

03.06.2021 | ПОВИК ЗА ОБЈАВУВАЊЕ ТРУДОВИ ВО ХОРИЗОНТИ

02.06.2021 | Д-р Рената Петревска Нечкоска, aкадемски кадар на УКЛО носител на глобален иновативен експеримент за дифузија на академијата

01.06.2021 | РЕАЛИЗИРАНА ПОСЛЕДОВАТЕЛНАТА ЕВАЛУАЦИЈА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ

31.05.2021 | ЛЕТНА ПРАКСА ВО РАМКИ НА ПИВАРА СКОПЈЕ

31.05.2021 | УКЛО УПИСИ

25.05.2021 | Правниот факултет при УКЛО поттикнува меѓународна афирмација на студентите

21.05.2021 | Повторно доделени стипендии од компанијата КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола

19.05.2021 | РЕГИОНАЛНА УНИВЕРЗИТЕТСКА ШКОЛА ЗА БЕЗБЕДНОСТ 2021

18.05.2021 | Соработка на УКЛО со БИМИЛК

12.05.2021 | Летен универзитет за континентално право

<< претходно | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |

Scroll to Top