Почетна/Единици/Факултети/Технолошко Технички Факултет- Велес

Технолошко Технички Факултет – Велес

Оваа високообразовна установа, исто така, започна да функционира со почетокот на акдемската 2008/2009 година. Седиштето на Факултетот е во Велес.

Контакти:

  • Технолошко-технички Факултет
  • Петре Прличко 42 Велес
  • Тел: + 389 (0)43 211 202
  • Факс: + 389 (0)43 211 204
  • Web page: http://www.ttfv.uklo.edu.mk/