Искористете ја можноста и поминете го летото активно. Бидете дел од програмата WORK & TRAVEL која ви дава можност да зарботите и да остварите нови пријателства.

Настанот можете да го следите преку Google meet платформата, на следниот линк: 

https://meet.google.com/qkn-ghco-dmz