Одржани работилници во Студентскиот информативен центар на УКЛО

Во Студентскиот информативен центар на Универзитетот ,,Св. Климент Охридски“ – Битола на 14.12.2022 г.се одржаа две работилници. На студентската работилница на тема ,,Права и принципи“, [...]

2023-05-09T14:44:29+02:00Categories: Новости|Tags: , |

НОВА АКТИВНОСТ ОД КРЕДО ЦЕНТАРОТ НА УКЛО

Центарот за кариера, алумни и доживотно учење при Универзитетот „Св. Климент Охридски“- Битола, во соработка со Универзитетското студентско собрание, започна со реализација на нов проект [...]

2023-05-02T21:01:52+02:00Categories: Новости|Tags: |
Go to Top