Институтот за европски политики – ЕПИ објави повик за учество на дебатен настан „Новите геополитички случувања и влијанието врз Северна Македонија“.

На настанот ќе се обрати и ќе одговара на прашања проректорот за наука на УКЛО, проф. д-р Горан Илиќ, заедно со претставници од МНР и СЕП.

Настанот ќе се одржи на 29 мај во 10 ч.  во СИЦ на  Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола.

Пријавување до 23 мај 2023 г. https://epi.org.mk/post/24444/

Информации и прашања на info@epi.org.mk