Позиција: Асистент на проектен менаџер
Период: 3 месеци
Работно време и место: 20 до 30 часа неделно
Вид: Платена Пракса
Локација: Флексибилна работа од дома и канцеларија на ЕКЕ Битола, Битола, Р.С.Македонија
Организација: ЕВРОПСКИ КУЛТУРЕН ЕПИЦЕНТАР Битола

Повеќе на линкот: