25 05, 2022

Иновација од проектот H2020 ТРИНИТИ и УКЛО идентификувана од платформата Радар за иновации на ЕУ

2022-05-25T12:05:29+02:00мај 25, 2022|Новости|

Платформата Радар за иновации на Европската комисија (https://www.innoradar.eu/) оцени дека [...]

17 05, 2022

Стратешки прашања за високото образование – тема на Интеруниверзитетската Ректорска управа

2022-05-17T13:43:07+02:00мај 17, 2022|Новости|

Ректорот на УКЛО, проф. д-р Сашо Коруновски во својство на [...]

17 05, 2022

Студенти од Техничкиот факултет – Битола учесници на меѓународен натпревар

2022-05-17T10:59:47+02:00мај 17, 2022|Новости|

Со проектот Зелено автобуско стојалиште студенти од Техничкиот факултет при [...]

Go to Top