10 06, 2021

UKLO ENROLLMENTS

2021-06-16T10:54:07+02:00June 10, 2021|Categories: News|

КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ ВО ПРВА ГОДИНА НА ПРВ [...]

10 06, 2021

CAREER FAIR HELD IN UKLO AND MKC

2021-06-16T10:54:28+02:00June 10, 2021|Categories: News|

Центарот за кариера, алумни и доживотно учење при Универзитетот [...]

Go to Top