30 09, 2021

УКЛО ЈА РЕАЛИЗИРА ПРВАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА СТУДЕНТИТЕ ОД ТРЕТ ЦИКЛУС

2021-10-27T09:48:15+02:00септември 30, 2021|Некатегоризирано|

Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола на 25.09.2021 година ја реализира ПРВАТА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА за студентите [...]

Go to Top