ОБНОВЕНО! ПОВИК за аплицирање за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата

Универзитет „Св. Климент Охридски“ – Битола  ПОВИК за аплицирање за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата Врз основа на обновената Повелба за високо образование за периодот [...]

2023-04-29T01:11:40+02:00Categories: Избрани написи, Новости|

РЕАЛИЗИРАНА ПОСЛЕДОВАТЕЛНАТА ЕВАЛУАЦИЈА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ

Во периодот од 10 до 19.05.2021 година на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола се реализираше последователна евалуација од страна на Институционалната евалуациона програма (ИЕП) [...]

2023-04-29T01:11:30+02:00Categories: Избрани написи, Новости|
Go to Top