About mymark

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far mymark has created 8 blog entries.
1 06, 2020

Онлајн клуб на креaтори на јавни политики за безбедност и меѓународни односи

2021-05-04T14:58:05+02:00јуни 1, 2020|Новости|

Факултетот за безбедност-Скопјe  и Американскиот центар за образование  започнаа онлајн [...]

31 05, 2020

Четврти Корона дијалози „Влијанието на новите политички и правни предизвици од пандемијата“

2021-05-04T14:58:16+02:00мај 31, 2020|Новости|

Корона дијалозите на УКЛО опсервираа уште една важна тема која [...]

Go to Top