About dejan

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far dejan has created 115 blog entries.
31 03, 2022

Повик за учество на студенти на Универзитетската Регионална школа на тема „Хибридни закани и надворешни актери во време на воена агресија во Европа-импликации врз регионалната безбедност”

2022-03-31T10:24:47+02:00март 31, 2022|Новости|

Универзитетот „Св. Климент Охридски“- Битола, со поддршка од Фондацијата „Конрад Аденауер“ [...]

17 03, 2022

Промовирана книгата „Актуелните безбедносни предизвици и ризици за Северна Македонија и регионот”

2022-03-17T15:10:33+02:00март 17, 2022|Новости|

На 9.03.2022 одржана е академска промоција на книгата „Основи на [...]

Go to Top