About dejan

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far dejan has created 114 blog entries.
1 04, 2022

УКЛО учествува во работата на фокусна група на Европската Асоцијација на Универзитети

2022-04-01T11:30:37+02:00април 1, 2022|Новости|

Проректорот за наука на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола, [...]

Go to Top