About dejan

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far dejan has created 115 blog entries.
17 05, 2022

Стратешки прашања за високото образование – тема на Интеруниверзитетската Ректорска управа

2022-05-17T13:43:07+02:00мај 17, 2022|Новости|

Ректорот на УКЛО, проф. д-р Сашо Коруновски во својство на [...]

17 05, 2022

Студенти од Техничкиот факултет – Битола учесници на меѓународен натпревар

2022-05-17T10:59:47+02:00мај 17, 2022|Новости|

Со проектот Зелено автобуско стојалиште студенти од Техничкиот факултет при [...]

12 05, 2022

Промоција на книгата „Преводи на литература за деца од македонски на англиски јазик“ – проект на студентите од групата Англиски јазик и книжевност на Педагошкиот факултет – Битола

2022-05-12T15:21:44+02:00мај 12, 2022|Новости|

На 12. 05. 2022 на Педагошкиот факултет во Битола се [...]

Go to Top