About dejan

Овој автор сеуште не внел податоци.
So far dejan has created 45 blog entries.
11 11, 2021

НА УКЛО СЕ ОДРЖА ВТОРА ФАКУЛТЕТСКА И ПРВА УНИВЕРЗИТЕТСКА СТУДЕНТСКА КОНФЕРЕНЦИЈА

2021-11-11T15:04:09+02:00ноември 11, 2021|Новости|

Студентското собрание при Техничкиот факултет-Битола, по повод Светскиот ден на [...]

21 10, 2021

КОНКУРС за доделување 5 стипендии за студентите на Техничкиот факултет – Битола

2021-10-27T08:57:55+02:00октомври 21, 2021|Новости|

Врз основа на потпишаниот Меморандум за соработка помеѓу АД ЕСМ [...]

Go to Top