Известување за подготовка за лекторски испит

Педагошкиот факултет од Битола, единица на УКЛО, нуди часови за подготовка на лица што сакаат да полагаат испит за лектори и за сите заинтересирани што [...]

2024-07-02T13:39:54+02:00Categories: Новости|

Се унапредува меѓууниверзитетската соработка на УКЛО

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола со задоволство соопштува за официјално воспоставениот договор за соработка со Државниот економски универзитет од Ерменија. Ова партнерство ја означува [...]

2024-07-02T11:14:17+02:00Categories: Новости|

ПОЧЕТОК НА ВТОРАТА „УНИВЕРЗИТЕТСКА ЛЕТНА ПРАКСА“

Единаесет студенти од УКЛО започнаа практикантска работа во проектот „Универзитетската летна пракса“ 2024 г.  што се спроведува втора година по ред. Седум студенти летната пракса [...]

2024-07-02T08:53:05+02:00Categories: Новости|Tags: |
Go to Top