Успешен UKLO OPEN COLOURS 2024

Со доделување пехари за најдобрите, заврши Вториот универзитетски турнир во тенис UKLO OPEN COLOURS 2024 организиран од Универзитетот ,,Св. Климент Охридски“ – Битола. На турнирот, [...]