КРОМБЕРГ И ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ БИТОЛА ДОДЕЛУВА НОВИ СТИПЕНДИИ

Во рамкиете на долгогодишната успешна соработка на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ - Битола (УКЛО), со компанијата „КРОМБЕРТ и ШУБЕРТ МЕКЕДОНИЈА“ ДООЕЛ БИТОЛА, и оваа година [...]

2024-06-07T12:08:46+02:00Categories: Новости|Tags: |

Одржан прием по повод успехот на УКЛО на државниот Ораторски натпревар

По повод  големиот успех на УКЛО на државниот Ораторски натпревар организиран по повод Денот на Европа, во Ректоратот на УКЛО е одржан прием. Покрај студентката [...]

2024-06-07T11:26:59+02:00Categories: Новости|
Go to Top