ИНФО ДЕН-CAREER TRANSITION SUPPORT MACEDONIA

Факултетот за Биотехнички науки – Битола при Универзитетот „Св. Климент Охридски“-Битола, беше домаќин на ИНФО ден во организаиција на WUS Germany (Светски универзитетски сервис) и [...]