УКЛО ја продлабочува соработката со кинеските универзитети

По покана и во организација на Кинеската образовна асоцијација за меѓународна соработка (CEAIE), ректорот на УКЛО, проф. д-р Игор Неделковски учествуваше во Кинеската едукативна програма, [...]

2024-06-03T14:21:59+02:00Categories: Новости|

Експерти од УКЛО активни учесници на меѓународна конференција за безбедност во сообраќајот

На Третата меѓународна конференција „Унапредување на безбедноста во сообраќајот на патиштата“ УКЛО учествуваше со свои претставници. Проректорката за студентски работи, д-р Јасмина Буневска Талевска, професор [...]

2024-06-03T13:04:32+02:00Categories: Новости|
Go to Top