УКЛО ќе претседава со УниАдрион во периодот јуни 2025 – мај 2026

На редовната, пролетна сесија на Генералното собрание на УниАдрион, што се одржа на 14 мај 2024 на Универзитетот во Сплит, со мнозинство гласови на УКЛО [...]

2024-05-15T13:39:28+02:00Categories: Новости|

Претседателката Сиљановска Давкова оствари средба со претставници од државните универзитети

Претседателката Гордана Сиљановска Давкова во првите работни активности ја вклучи средбата со претставници од државните универзитети. На состанокот на 13 мај 2024 г. на којашто [...]

2024-05-15T11:03:20+02:00Categories: Новости|
Go to Top