УКЛО домаќин на прв КОЛОРС состанок на членовите од Европската универзитетска алијанса – работна група 5

Прв КОЛОРС состанок на сите членови од Европската универзитетска алијанса од работна група 5 се одржува на УКЛО. Од 16-18 мај 2024 г. партнерите од [...]