УКЛО ТРИВИУМ 2024

Ева Нешкоска, студентка на Педагошкиот факултет во Битола е најдобриот оратор на натпреварот УКЛО ТРИВИУМ 2024, организиран од  УСС УКЛО што се одржа под боите на [...]