Централната лабораторија на УКЛО предадена на управување на Институтот за тутун – Прилеп

Инстутутот за тутун – Прилеп, најстарата единица на УКЛО, од 12 април 2024 година управува со Централната, заедничка лабораторија на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – [...]

2024-04-12T15:24:36+02:00Categories: Новости|

Публикувано Нови хоризонти – списание  за студентски истражувања

Универзитетот “Св. Климент Охридски”- Битола го издаде првиот број на  Нови  хоризонти –  списание за  студентски истражувања. Првиот број на списанието е колекција  од шест истражувачки [...]

2024-04-12T09:55:51+02:00Categories: Новости|
Go to Top