РАБОТИЛНИЦА на тема со клучни зборови „исхрана” и „математичко моделирање”

УКЛО КОЛОРС организира РАБОТИЛНИЦА на интересна мултидисциплинарна тема со клучни зборови „исхрана" и „математичко моделирање". Предавач: проф. д-р Весна Книгхтс, Технолошко-технички факултет – Велес Прва [...]