Инспиративно предавање за студенти и средношколци за „Ајронмен“ трка

На 26.2.2024 г. на Техничкиот  факултет – Битола, единица на УКЛО одржан е прв од низата спортско – едукативни и мотивирачки настани коишто Универзитетот ги [...]